Πλήρης Οδηγός: Πώς να έρθεις στη σχολή

Σε αυτήν τη σελίδα θα προσπαθήσω να πω όσο πιο απλά και χωρίς περιττές πληροφορίες το τρόπο να έρθει κανείς στη φαρμακευτική σχολή της Αθήνας.

Οι τρόποι είναι πολλοί αλλά οι λιγότερη ανώδυνοι και οι πρακτικά χρησιμοποιούμενοι είναι:

ποιο λεωφορείο:

το 250 το οποίο είναι το μοναδικό(μαζί με το εσωτερικό λεωφορείο της πανεπιστημιούπολης) που σε αφήνει ακριβώς έξω απ' τη σχολή

από ποιο σταθμό:

απ΄τον Ευαγγελισμό(μπλε γραμμή) δείτε εδώ
πως θα πάω στη στάση:

καθώς βγαίνετε από το μετρό και περνάτε τα εκδοτήρια θα βγείτε απ' την ΔΕΞΙΑ έξοδο(πάει και ο περισσότερος κόσμος)

τώρα...αφού βγείτε, στα δεξιά σας και μπροστά σας έχει σκάλες που οδηγούν επάνω...
εσείς όμως θα πάτε ΑΝΑΜΕΣΑ τους που έχει ένα πλακόστρωτο μονοπάτι και θα προχωρήσετε μέχρι να φτάσετε στο δρόμο..απέναντι σας θα είναι το πολεμικό μουσείο,αριστερά σας ένα περίπτερο και ίσως ένας κύριος που πουλάει κουλούρια .
Εσείς θα στρίψετε αριστερά(από εκεί που είναι το περίπτερο) και λίγο πιο πέρα είναι η στάση που περνάει το πολυπόθητο 250..


οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή καθώς στην αρχή του χρόνου γίνετε πανικός...
εναλλακτικά μπορείτε να πάτε άλλη μία στάση πιο πριν..

που θα κατέβω:

θα μπείτε με το λεωφορείο μέσα στην Πανεπιστημιούπολη και θα αρχίσετε να βλέπετε τις σχολές..όταν κάνει μια μεγάλη αριστερή στροφή και ανέβει μια ανηφόρα θα δείτε την ταμπέλα που λέει σχολή Θετικών Επιστημών(ή κάπως έτσι)...εκεί κατεβαίνετε

η δεύτερη επιλογή που δεν συστήνω για να πας είναι το 608 που περνάει και από το κέντρο(Ακαδημίας στη στάση Πανεπιστήμιο του μετρό) και από τον Ευαγγελισμό(όχι απ'τη στάση που προανέφερα). Το 608 φτάνει μέχρι τη πύλη της Πανεπιστημιούπολης και από εκεί έχει 10 λεπτά μπορεί και παραπάνω περπάτημα..(ανηφόρα)Υπάρχει και κάποιο Ε (Ε90 νομίζω) λεωφορείο που είναι express για Πειραιά ή κάτι τέτοιο..που σε αφήνει και αυτό έξω απ’ τη σχολή.. 

Για να πάτε στην Ιατρική που γίνονται κάποια μαθήματα παίρνετε:

λεωφορείο:
230

από που:
μετρό Αμπελόκηποι

ή πάτε από τους Αμπελόκηπους με τα πόδια..

Εναλλακτικά παίρνετε το 622,815 από την οδό Ακαδημίας στο μετρό Πανεπιστήμιο και κατεβαίνετε στη στάση Αγ. Θωμάς(δεν είμαι 100% σίγουρος, πάντως κατεβαίνετε δίπλα σε μία εκκλησία)

Ελπίζω να βοήθησα..για περισσότερες πληροφορίες σχολιάστε ή στείλτε μου μήνυμα