Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Μικροβιολογία

Εδώ θα βρείτε ερωτήσεις-απαντήσεις μαζεμένες από διάφορα θέματα που κυκλοφορούν για το μάθημα. Βοηθάει πολύ στο διάβασμα κάποιον που δεν θέλει να διαβάσει όλες τις διαφάνειες του μαθήματος, αλλά δεν καλύπτει όλη την ύλη και μερικές απαντήσεις είναι λάθος.
Special Thanks to Nana Amanatidoy.

Σε γενικές γραμμές:

Βρείτε κάποια πολλαπλής που κυκλοφορούν..πέφτουν τα περισσότερα ατόφια...Ξεκινήστε από αυτά και όσος χρόνος σας μένει καθίστε και ελέγξτε αν είναι σωστά αυτά που θα βρείτε έτοιμα ή διαβάστε γενικά την ύλη..ΑΛΛΑ ξεκινήστε από τα πολλαπλής...(γενικώς να έχετε υπόψιν πως έχουν αρχίσει να βάζουν και πολλαπλής εκτός των στάνταρ..οπότε όποιος θέλει και βαθμό καλό είναι να διαβάσει και έξτρα)

Χρόνος διαβάσματος:

Για τα πολλαπλής κανά απογευματάκι.. Για καλό επιμορφωτικό διάβασμα....αρκετές μέρες..

tip:

Είναι γενικά ωραίο μάθημα και αξίζει να ασχοληθείτε μαζί του ;)

Υ. Γ. :

Δεν αναλαμβάνω ευθύνη αν πατώσετε..;) Γενικά οι πληροφορίες που δίνω είναι σχετικές καθώς παίζει πολύ το υποκειμενικό στοιχείο, αλλά κυρίως, το πότε δίνεις το μάθημα(τραγικές διαφοροποιήσεις έχουν συμβεί από τη μια εξεταστική ως την επόμενη). Αυτάααααα..καλό διάβασμα λοιπόν και καλά 10άρια ;)


Διαφάνειες Μικροβιολογίας(2012)

θα τις βρείτε εδώ
 
Special Thanks to Sotiris Bikas



Ύλη Μικροβιολογίας





SOS Μικροβιολογία


θα τα κατεβάσετε από εδώ


Special Thanks στο Αντώνη Σεγκάνη για το scanning.

Τα sos δεν ξέρω ποιος τα έχει γράψει για να τον ευχαριστήσουμε αλλά μπορεί να το γράψει από κάτω αν θέλει ο ίδιος.



Μπορείτε να σχολιάσετε είτε με το "υποβολή σχολίου ως όνομα" και βάζετε το όνομα σας (χωρίς url αν δεν ξέρετε τι είναι), είτε ως ανώνυμος, είτε ως μέλος του γκρουπ(πατήστε στο πράσινο αριστερά) και απλά γράφετε το σχόλιο σας..

Για να λαμβάνετε νέες αναρτήσεις για μαθήματα κ.ά. με email(μπορείτε να διαγραφείτε όποτε θέλετε) δείτε κάτω απ' την κίτρινη μπάρα..ΠΡΟΣΟΧΗ:όταν βάλετε το mail σας σας έρχεται αυτομάτως ένα εισερχόμενο (στο email) που επιβεβαιώνεται την εγγραφή σας(απλά πατάτε σε ένα λινκ που δίνει)..That's all:)


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xerei kanenas ti DOMI twn thematwn sti mikroviologia?? einai kai anaptixis i mono pollaplis epilogis?? kai se ti analogia?

Ανώνυμος είπε...

Ναι..είναι όλα πολλαπλής επιλογής νομίζω ούτε ένα δεν είναι ανάπτυξης..και γενικά επαναλαμβάνονται..