ΒΑΛΤΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ KAI SOS!!

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Αναλυτική Χημεία 2Για να κατεβάσετε το αρχείο που βγάζει τα διαγράμματα ελαχίστων τετραγώνων για το εργαστήριο πατήστε εδώ !!

ή κατεβάστε το απ' το mediafire εδώ

δείτε μια φωτογραφία του αρχείου:


Το αρχείο αυτό είναι για εκπαιδευτικούς σκοπούς ώστε να δείτε τους τύπους και να καταλάβετε την διαδικασία που πρέπει να κάνετε μόνοι σας και όχι για να σας βγάζει απ΄ το κόπο!

Όσον αφορά το μάθημα..

Σε γενικές γραμμές:

Μανίκι το μάθημα..γενικά διάβασμα από βιβλίο κυρίως τις χρωματογραφίες..Μην παραμελήσετε τη θεωρία του τετραδίου καθώς από τα σχόλια παίζει στάνταρ ερώτηση. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δείτε τα συνημμένα παρακάτω..Ακόμα και αν είναι πολλαπλής αυτά που θα δείτε, μπορεί να μπουν ερωτήσεις ανάπτυξης- Σ/Λ που να είναι με το ίδιο θέμα. Να ξέρετε ότι οι ερωτήσεις επαναλαμβάνονται σε μεγάλο βαθμό, οπότε σας συστήνω να ξεκινήσετε με τα στάνταρ και μετά να επεκταθείτε.

Χρόνος διαβάσματος:

Ποικίλει σε μεγάλο βαθμό...Άλλοι θέλουν 2-3 μέρες..άλλοι 1-2 βδομάδες.. γενικά παίζει πολύ ο τρόπος που θα διαβάσετε και πόσο θα επεκταθείτε. Σε γενικές γραμμές: βιβλίο= πολύ χρόνος, SOSακια και παλιά θέματα= λιγότερος χρόνος αλλά πιο χαοτικό διάβασμα του στυλ: "αυτό το tR τώρα τι είναι;;;" 


tip:

μην πολυκαείτε με το βιβλίο.. μην στηριχτείτε μόνο στα SOS ...αααα και το σημαντικότερο.. παρακολουθήστε το μάθημα, και αν δεν επιτευχθεί αυτό, βρείτε σημειώσεις!Υ. Γ. : 


 Δεν αναλαμβάνω ευθύνη αν πατώσετε..;) Γενικά οι πληροφορίες που δίνω είναι σχετικές καθώς παίζει πολύ το υποκειμενικό στοιχείο, αλλά κυρίως, το πότε δίνεις το μάθημα(τραγικές διαφοροποιήσεις έχουν συμβεί από τη μια εξεταστική ως την επόμενη). Αυτάααααα..καλό διάβασμα λοιπόν και καλά 10άρια ;)

Για αναλυτική 2 SOS


Για αναλυτική 2 θέματα

Για αναλυτική 2 θέματα ΑΠΑΝΤΗΜΕΝΑ από ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
Για όλα τα παραπάνω μπείτε εδώ!
¨Η μπείτε στο mediafire από εδώ
(αν δεν σας παίζει το αρχείο συμβουλευτείτε αυτόν τον οδηγό εδώ)
Special thanks στον Αντώνη Σεγκάνη για τη μεγάλη προσφορά του


Μπορείτε να σχολιάσετε είτε με το "υποβολή σχολίου ως όνομα" και

βάζετε το όνομα σας (χωρίς url, αν δεν ξέρετε τι είναι), είτε ως

ανώνυμος, είτε ως μέλος του γκρουπ(πατήστε στο πράσινο αριστερά) και

απλά γράφετε το σχόλιο σας..

Για να λαμβάνετε νέες αναρτήσεις για μαθήματα κ.ά. με email(μπορείτε

να διαγραφείτε όποτε θέλετε) δείτε κάτω απ' την κίτρινη

μπάρα..ΠΡΟΣΟΧΗ:όταν βάλετε το mail σας σας έρχεται αυτομάτως ένα

εισερχόμενο (στο email) που επιβεβαιώνεται την εγγραφή σας(απλά πατάτε

σε ένα λινκ που δίνει)..That's all:)

2 σχόλια:

Φαρμακευτική Αθηνών!! είπε...

Maria Vergadou Υλη: ολα εκτος απο: παραγρ. 5.2, κεφ 12, 13, 21, 22. Υπαρχουν παντως καποια θεματα, στο πακετο παραταξης στο τελος ειχε απο 1-2 εξεταστικες και σιγουρα πολλα επαναλαμβανονται. Ειχα κρατησει κι εγω καποια απο τοτε που εδωσα αλλα καπου τα χω δωσει- θα δω μηπως τα ξανααποκτησω. Γενικα, νομιζω οτι με αυτα μπορεις να περασεις ακομα και χωρις να εχεις ιδεα...

Ηρώ Δαμοπούλου είπε...

Έχοντας βιώσει την εμπειρία της αναλυτικής 2 προσφέρω το τι έχω αποκομίσει!Έκανα τη σωστή κίνηση να μπαίνω στα μαθήματα και βοηθάει αρκετά,τόσο για να οργανωθείς σχετικά με την ύλη όσο και γιατί λέει συνεχώς sos πράγματα με σωστές απαντήσεις,κάποιες από τις οποίες δεν υπάρχουν σε αυτά που κυκλοφορούν.Βάζει σωστά-λάθος μόνο αλλά θέλει παντού δικαιολόγηση αλλιώς πάει ο βαθμός.Για το μάθημα πιάστε κατά τη γνώμη μου διαφάνειες μαζί με ό,τι sos ερωτήσεις έχει πει μέσα στο μάθημα.Αν πιάσετε απευθείας τα sos-είτε τα δικά σας είτε αυτά που κυκλοφορούν- θα καταλήξετε να παπαγαλίζετε και να μην καταλαβαίνετε τίποτα.Για εργαστήριο διαβάστε τις ερωτήσεις των τετραδίων και τα πάντα μου κυκλοφορούν από παλιά θέματα-δεν είναι πολλά- διότι μπαίνουν αυτούσια κι έχεις εξασφαλίσει 15 μονάδες.Τέλος, για το μάθημα, αν σας μείνει χρόνος δείτε και ό,τι κυκλοφορεί αλλά 1) μη στηριχτείτε στις απαντήσεις χωρίς να τις ελέγξετε γιατί πολλές είναι ελλιπείς ή λάθος και 2)μην ξεκινήσετε από εκεί γιατί θα χαθείτε και θα απογοητευτείτε.Αυτά!Καλό διάβασμα και με λιώσιμο 4-5 μέρες βγαίνει άνετα.