Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

SOSOSOSOS σχόλια για όλους!

Πολλές φορές μου έχουν επισημάνει πολλά μέλη ότι δεν μπορούν να σχολιάσουν κάτω από τις αναρτήσεις των μαθημάτων στο blog ή τους δυσκολεύει..γι' αυτόοοο

 έκατσα 5 λεπτά για να βάλω σχόλια του fb ΜΕΣΑ στο blog 
και ακόμη 5 ΩΡΕΣ για να τα βάλω στη σωστή θέση
οπότε ελπίζω να εκτιμήσετε τους κόπους μου και να σχολιάζετε κατευθείαν στο blog και ΟΧΙ στο fb.

Γιατί να ΜΗΝ σχολιάζω στο facebook  (facebook.com/groups/farmath);;
1)γιατί το σχολιό σου χάνεται με το χρόνο και ποτέ κανένας δεν θα το δει ένα εξάμηνο μετά..αν πχ ανεβάσεις τα θέματα.
Ο μόνος τρόπος για να μείνουν είναι να κάτσω εγώ στο τέλος της εξεταστικής και να αφιερώσω 3-4 ώρες σε όλα τα σχόλια για να δω τι κρατάμε και να το κάνω copy-paste στο blog

2)έστω ότι το ανεβάζεις στα έγγραφα του facebook που μένουν...
Λοιπόν έχουμε και λέμε. Για όσους είναι καινούργιοι να τους ενημερώσω ότι κάποτε όλοι τα σχόλια τα ανέβαζαν στο fb...Το αποτέλεσμα;; Υπήρχαν διπλές και τριπλές φορές το ίδιο μάθημα ή έβρισκες ένα μάθημα του πρώτου έτους μετά από 3 σελίδες.. αναζήτησης... με λίγα λόγια επικρατούσε το χάος..(σας το λέω με πλήρη επίγνωση καθώς έκατσα μέρες για να κάνω τη μεταφορά στο blog όλων των σχολίων)

3)κάποτε το facebook αποφάσισε να κάνει "ανακαίνιση"  στις παλιές ομάδες...Όταν την έκανες, σου έσβηνε ΟΛΑ τα έγγραφα.......εν ολίγοις;;..σβηνόταν η δουλειά 2 χρόνων έτσι απλά..
ευτυχώς είχα διαβάσει κάπου ότι γίνεται αυτό και κράτησα backup...

Γιατί να σχολιάζω στο blog (farmath.blogspot.gr);
Γιατί χωρίς να κουράζεται κανείς να κάνει το copy paste που ανέφερα.."χαραμίζεις" 10 δευτερόλεπτα και το γράφεις στο blog κάτω από το αντίστοιχο μάθημα.. και όλα είναι ταξινομημένα μαζί με όλα τα παλιότερα σχόλια..

Τώρα πια που όλοι μπορούν να σχολιάσουν ΕΥΚΟΛΑ με τα σχολια του facebook κάτω από κάθε ποστ στο blog περιμένω την ανάλογη ανταπόκριση..

YΓ1: όσοι ΔΕΝ έχουν fb μπορούν να πατήσουν το "Δημοσίευση σχολίου" κάτω από το κούτι του facebook και να σχολιάζουν πχ ως ανώνυμοι (οπότε όλοι είναι ευχαριστημένοι;)
Υ.Γ2: δεν θα υπάρχει πάντα κάποιος που θα κάνει το copy paste.. 
Υ.Γ3: όποιος νομίζει ότι με το να βοηθάει την ανάπτυξη του blog βοηθάει εμένα ή κάποιον άλλον πονηρό σκοπό....ας σκεφτεί πόσα views έχει κάνει, πόσο βοήθεια έχει πάρει και μετά πόσες ώρες έχω ξοδέψει εγώ και όσα παιδιά έχουν συνεισφέρει και τι έχουμε κερδίσει(πέρα απ' την αναγνώριση των κόπων μας ;) 
Υ.Γ4:όποιος νομίζει ότι οι καθηγητές μπαίνουν μόνο στο blog και όχι στο fb είναι βαθειά νυχτωμένοι.. επίσης όποιος νομίζει ότι οι καθηγητές δεν ξέρουν ότι διακινούνται τα θέματα είναι επίσης βαθειά νυχτωμένοι...απλώς κάποτε τα είχαν οι παρατάξεις και καποια επίλεκτα μέλη τους...τώρα τα έχουν όλοι.. Όταν βάζουν τα ίδια θέματα επί 10ετίες νομίζεις το κάνουν για να σε δυσκολέψουν;;;
Y.Γ5: όποιος θέλει μπορεί να κάνει τεστ κάτω από αυτό το ποστ αντί για να βάλει LIKE:)

Δεν υπάρχουν σχόλια: